søndag 25. januar 2015

Messerapport fra Gave & Interiør våren 2015

Inspirasjonsguiden har vært på Gave og interiør messen.
Vi deler gladelig nyheter og trender for våren 2015




Fargerike og deilige tekstiler fra LAMA. Dette lekre tekstilet i blått ble en av messens favoritter. Les mer om LAMA og Halvor Bakke her.



NYHET på messen. Home & Cottage stilte ut for første gang. Dette er en god nyhet for alle som bor et stykke unna de flotte butikkene. 
Les mer om Home & Cottage her.


Helt ny på messa denne gangen er Sid Sid som har de vakreste produkter fra Marrokko. Importøren er selv bosatt i Marrakech. Les mer om Sid Sid her.


En stor favoritt var den flotte standen til PB Home! 
Les mer om PB Home her.


Så tøft hos Anouska! Vi elsker stilen.
Les mer om Anouska her.


Day Home imponerer alltid, les mer her.


Mille Moi er også alltid på plass, og inspirasjon finner man virkelig hos disse kreative, dyktige og hyggelige jentene! Les mer om Mille Moi her.


En av våre andre faste messe favoritter er Senze of Joy. En leverandør som aldri skuffer og hvor det er mange godsaker å bestille, både når det gjelder klær og puter. Les mer her.


Stines agenturer ble etablert i 2007 og har gjennom disse årene bygget opp en stor og solid kundegruppe innen kles- og interiørbutikker over hele landet. Deres hovedmålsetting er å være en inspirerende, lojal og langsiktig samarbeidspartner for alle sine kunder. Det var ikke vanskelig å finne mange favoritter innen klær og tilbehør på denne inspirerende standen. Les mer her.


House Doctor skuffer aldri! Les mer her.



L Agentur representerer fem skandinaviske leverandører innen interiør. Målet er å kunne tilby forhandlerne spennende produkter som har en historie å fortelle, i tillegg til å være tidsriktige og passende i det norske hjem. 
Les mer her.


Benedikte Bruknapp startet å designe sine vakre smykker i 2011. Jeg bare elsker kombinasjonen av gull og bleke vakre farger kan hun fortelle. Det er veldig viktig for meg at kombinasjonen av gull, steiner og glass gir den rette følelsen av vintage glam. Les mer om Secretsbyb her.


Årets store hit ble tatoo smykkene fra Camilla Smith. Hun kan også friste med tøffe klær og sko inspirert av Ibiza. 
Les mer her.


NYHET på messen. 
Eksklusive produkter fra Danmark
Les mer om Vibeke Scott her.


Trine fra NOMA er også alltid plå plass med sine populære skjerf og hårklyper. Siste nytt er at henne populære bunadsklyper til håret nå også kan fås i ekte sølv. 
Les mer her.


Inspirerende og vakker stand hos Cozy Room. 
Les mer her.



Vi elsker den vakre kunsten fra Elise Stalder. 
Les mer her.

NYHET på årets messe var de nye og populære trendsonene til inspirasjon for alle besøkende på messen.

Vi gleder oss allerede til neste gang! 
Marianne og Sølvi

lørdag 24. januar 2015

Annette & Christian på Gålå

Denne uken har Annette & Christian vært på Gålå og tatt bilder av hytta vår til en interiørartikkel. Vi deler dette vakre innlegg som de har laget fra turen med dere!


Denne uken har vi tatt turen til høyfjellet i vakre og vinterlige naturomgivelser på Gålå. Her har vi jobbet med en fotoserie til en hyttesak til trykk for magasiner.Vi har vært så heldige å få låne den vakre hytten til Sølvi fra Inspirasjonsguiden. Her har vi både jobbet med interiørfoto og styling inne i hytten, samt at vi også har laget et hyggelig utemiljø på hyttetomten til en vinterpiknik.




Vi elsker å være på fjellet på denne tiden av året, og vår lille hund Chappy er nesten like glad i å leke og base i snøen som oss. Luften her oppe i høyden er så deilig og ren at man nesten føler at kroppen får en naturlig rens. Vi føler uansett at vi får så utrolig mye ut av livet i naturen, enten det er på landet eller på fjellet. Vi er veldig takknemlige for at vi har muligheten til å jobbe i slike omgivelser!

 




Det å jobbe med foto i den norske fjellnaturen er noe vi aldri får nok av. Når lyset og himmelen er på sitt beste her oppe føler vi at man virkelig kan fange noe magisk. Når vi er på fjellet synes vi også at det føles fantastisk godt å ta lange turer enten på ski eller fots på dagen, og slappe av om kvelden foran peisen med et glass god rødvin. Livet på fjellet er nydelig!


Takk til Home & Cottage for lån av pels og lykter til vår vinterpiknik.
                                                             
❤ ❤
  
Inspirasjonsguiden takker Annette & Christian for lånet av denne flotte artikkelen. 
Vi vil selvfølgelig dele bildene fra hytta når artikkelen kommer i et magasin :-)

Sølvi

Les mer om Annette & Christian her:






!






 

mandag 19. januar 2015

Deilige favoritter fra Trine


Trine fra NOMA SKJERF designer de vakreste skjerf som passer til sesongens fargetrender.
Trine Nilsen startet i ung alder som frisør, og har siden jobbet både som frisør og stylist. Trine har i mange år jobbet som modell under moteuken, og de seneste årene, også som innehaver av NOMA.

NOMA så dagens lys etter at Trine fikk tvillingene NOra & MArkus. Med bakgrunn som frisør var det hårklyper som var starten på det hele, og utvidet seg snart til ørepynt og smykker.

Etter en kveld med jentegjengen hvor alle hadde nesten identiske skjerf, fikk Trine ideen om å lage skjerf du ikke ser på alle.

I dag har NOMA stor suksess, og samarbeider både med velrenommerte, lokale kunstnere og fotografer. Noen av samarbeidene finner du som print på skjerf. NOMA har også basic skjerf i nydelige kvaliteter og farger.

Siste tilskudd i NOMA sortimentet er lekre bunadsklyper. Hårklyper til bunad leveres i tre varianter, som igjen leveres i sølv, oksidert sølv og oksidert gull.

Trine har utviklet et nært samarbeid med sine mangeårige agenter og produsenter i Kina og Korea. Det gjør at NOMA kan levere kvalitetsprodukter og du kan være trygg på et godt kjøp.

















Trine ønsker deg velkommen til stand nr.B04-29 på Gave og Interiørmessen.

(NEGLELAKK OG ARMBÅND FRA PHIKADISTRIBUTION.)
  


søndag 18. januar 2015

Nyhet på Gave og Interiørmessen

SidSid søker sine første norske forhandlere og deltar derfor på Gave og Interiørmessen på Lillestrøm.

SidSid drives av Annakarin Sjöberg som bor i Marrakech. SidSid er et grossistfirma som selger Marokansk keramikk, Hamam håndklær, Ben Ouarain tepper, Marokanske lykter og Messingslamper.


Alt produseres med ett sosialt ansvar så alle har det bra underveis, lik lønn og ingen barnearbeide. Sidsid er en stor grossist på marokansk keramikk. Keramikken produseres i en slitsterk ny leire som ikke krakkelerer eller går i stykker. 
























Velkommen til stand D03-26.